Nagelstyling


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secrets for Nails and Beauty heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende nagelstudio’s. Onze salon staat dan ook bekend als leidend in ontwikkelingen, waarbij de kennis van de (nieuwe) producten en technieken ervoor zorgen dat Secrets for Nails and Beauty breukgarantie durft te geven op haar werk.

Tegenwoordig heeft iedereen het druk met een overvolle agenda. Daarom is het fijn dat wanneer u graag mooie en verzorgde nagels wilt, u hier gemiddeld maar 1 keer in de 4 weken tijd voor vrij hoeft te maken. Dit is dan meteen een heerlijk moment om uw handen te laten verwennen.

20130511_Angelique_0005_1

Natuurlijke nagels zijn vaak ongelijk van lengte, breken af, zijn dun en slap of scheuren pijnlijk in. Kunstnagels zijn hiervoor een mooie oplossing.

Wij hebben ons gespecialiseerd in dunne kunstnagels. Wilt u French Manicure, dan krijgt u bij ons haarscherpe lachende lijnen in de witte topjes. Ook voor natuurlijk uitziende nagels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van diverse soorten systemen. Deze worden aangepast aan de natuurlijke nagel.
Zo heeft elk systeem zijn unieke eigenschappen en is er geen verschil in kwaliteit tussen de verschillende soorten.

 

Natuurlijk creëren wij absolute creatieve hoogstandjes die gemaakt kunnen worden vanuit onze uitgebreide collectie nagelversieringen.

De onnatuurlijke nagels waar u de acryl of gelproducten als een heuvel op ziet liggen zult u bij ons niet tegenkomen. Als u momenteel uw kunstnagels zelf moet bijwerken omdat de nagels regelmatig loslaten, afbreken of er niet representatief uitzien en hier vanaf wilt, kunt u een afspraak maken bij Secrets for Nails and Beauty. Als u bij ons bent geweest geniet u minimaal 3-4 weken van uw nagels zonder dat u deze zelf hoeft bij te werken.

Dit voorkomt de extra kosten die u hiervoor moet maken en uiteraard de tijd die hiermee gepaard gaat.

Aanbieding

sfn-tafeltehuur-1 sfn-cadeaubon sfn-pos-vacature-a4 sfn-pos-a3-aanb sfn-pos-make-up-a3-def sfn-pos-voeten

Slideshow