Wimper extensions

Secrets for Nails and Beauty maakt gebruik van de nieuwste techniek wimper extenstions. Bij deze nieuwe techniek  wordt er op elke natuurlijk wimperhaar een extension van echt mink- of zijde-haar geplaatst. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale medicinale anti-allergische lijm, die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De extension geeft een natuurlijk ‘false lash’ effect.

Voor een verlenging worden ongeveer 40-80 haartjes per oog gebruikt. Dit hangt samen met het volume van uw eigen wimper en eventueel uw wensen. U heeft geen mascara meer nodig, maar kan deze wel aanbrengen voor een echte glamour look.

Wimper extensions zijn verkrijgbaar in diverse krul vormen, lengtes en diktes. Vaak worden de lengtes gecombineerd om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Wimperextensions blijven enige tijd zitten, de exacte duur is afhankelijk van de groei van uw eigen wimpers. Uw eigen wimpers hebben een cyclus van 6 tot 12 weken en iedere dag vallen er een aantal wimpers uit. Daarom is het verstandig om de behandeling na 3 tot 4 weken weer te herhalen. Hierdoor blijft u mooie volle wimpers houden.

Met de wimper extensions kunt u gewoon zwemmen, sporten, douchen, de sauna in etc.

20130511_Angelique_0095_1

 

 

Aanbieding

sfn-tafeltehuur-1 sfn-pos-voeten sfn-pos-vacature-a4 sfn-pos-make-up-a3-def sfn-pos-a3-aanb sfn-cadeaubon

Slideshow