Nagelstyling

Secrets for Nails and Beauty heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende nagelstudio’s. Onze salon staat dan ook bekend als leidend in ontwikkelingen, waarbij de kennis van de (nieuwe) producten en technieken ervoor zorgen dat Secrets for Nails and Beauty breukgarantie durft te geven op haar werk.

Tegenwoordig heeft iedereen het druk met een overvolle agenda. Daarom is het fijn dat wanneer u graag mooie en verzorgde nagels wilt, u hier gemiddeld maar 1 keer in de 4 weken tijd voor vrij hoeft te maken. Dit is dan meteen een heerlijk moment om uw handen te laten verwennen.

Natuurlijke nagels zijn vaak ongelijk van lengte, breken af, zijn dun en slap of scheuren pijnlijk in. Kunstnagels zijn hiervoor een mooie oplossing.

Wij hebben ons gespecialiseerd in dunne kunstnagels. Wilt u French Manicure, dan krijgt u bij ons haarscherpe lachende lijnen in de witte topjes. Ook voor natuurlijk uitziende nagels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van diverse soorten systemen. Deze worden aangepast aan de natuurlijke nagel.
Zo heeft elk systeem zijn unieke eigenschappen en is er geen verschil in kwaliteit tussen de verschillende soorten.

Natuurlijk creëren wij absolute creatieve hoogstandjes die gemaakt kunnen worden vanuit onze uitgebreide collectie nagelversieringen.

De onnatuurlijke nagels waar u de acryl of gelproducten als een heuvel op ziet liggen zult u bij ons niet tegenkomen. 

Als u momenteel uw kunstnagels zelf moet bijwerken omdat de nagels regelmatig loslaten, afbreken of er niet representatief uitzien en hier vanaf wilt, kunt u een afspraak maken bij Secrets for Nails and Beauty. Als u bij ons bent geweest geniet u minimaal 3-4 weken van uw nagels zonder dat u deze zelf hoeft bij te werken.

Dit voorkomt de extra kosten die u hiervoor moet maken en uiteraard de tijd die hiermee gepaard gaat.

Diverse kunstnagelsystemen

Hier wordt aan gewerkt

Nagelverlenging, nagelversteviging, nabehandeling

Hier komt nog informatie over, er word hard aan gewerkt.

 

Hoe gaan wij te werk?

Hier komt nog informatie over, er word hard aan gewerkt.

Nail Art Design, nagels lakken, gekleurde gellak

Nail-Art

betekent letterlijk ‘kunst op de nagel’ en is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Van French Manicure of stijlvol versierde nageltips tot kunstzinnig of extreem. Dit allemaal naar eigen keuze van de klant.

Nagels lakken

Door nagels te lakken zien ze er niet alleen perfect uit, ze zijn tevens met een extra laag afgesloten voor water en dus nog sterker. In onze salon hebben wij meer dan 600 keuzes in kleur.

Gekleurde gellak

Heeft u mooie natuurlijke nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u door middel van gel uw nagels verstevigen. De nagels worden opgebouwd met een bouwgel. Nadat de gel is uitgehard onder een UV lamp, wordt de plaklaag verwijderd. Vervolgens worden de gelnagels in model gevijld en voor een mooie afwerking wordt er nog een topgel aangebracht. Deze geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagels. U kunt bij ons kiezen uit meer dan 200 verschillende kleuren gellak.

Met deze techniek kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar in de nagelstudio een verlenging op gemaakt worden zodat alle nagels weer even lang zijn.

Bruidsnagels

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Manicure

Manicure is een behandeling voor  de verzorging van uw handen en
nagels.  Het is niet alleen om uw  handen mooi te verzorgen,
maar ook voor de ontspanning.

U kunt bij ons kiezen voor een basis manicure of een luxe verwen manicure.

Klik hier voor de stappen tijdens de basis manicure

Luxe verwen manicure:

Bij de luxe verwen manicure wordt de behandeling uitgebreid met:

Een massage van de armen en handen. Dit gebeurt met een verwarmde crème of olie. De handmassage is geschikt voor psychische klachten en bij problemen van de oppervlakkige weefsel, zoals huis, bindweefsel en spieren. Dit zorgt ervoor dat de massage een essentieel onderdeel van de manicure is omdat er tijdens de massage verschillende processen in werking worden gezet.  Zo worden geblokkeerde energieën weer stromend gemaakt, de huid en spieren oppervlakkig versoepelt en wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor er meer bouwstoffen worden vervoerd naar de cellen en waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Wanneer u kunstnagels heeft wordt het gedeelte van het weken (stap 2) overgeslagen.


Bij de volgende aandoeningen is de behandeling zoals hierboven beschreven niet mogelijk:

Verbrandingen

Huidbeschadigingen

Ontstekingsverschijnselen en infecties

Do’s & Don’ts

Om zo lang mogelijk van uw kunstnagels te genieten is het erg belangrijk deze goed te verzorgen! Hier een paar do’s & dont’s over hoe u dat kunt doen:

Masseer uw nagelriemen minimaal 2x per dag in met verzorgende nagelriemolie

Gebruik op de kunstnagel nóóit nagelverharder.

Werk met de toppen van uw vingers, of met de zijkanten van uw duim en wijsvinger.

Schoonmaakmiddelen kunnen de kunstnagels beschadigen. Draag daarom altijd huishoudhandschoenen, dit geldt ook voor als u in de tuin gaat werken.

Om mooie verstevigde nagels te behouden is het belangrijk om tijdig de nagels bij te laten werken. Uw nagels blijven gewoon doorgroeien onder de kunstlaag en door te lang te wachten met de nabehandeling vergroot u de kans op breken en het beschadigen van uw natuurlijke nagel.

Peuter of trek de kunstnagels nooit van uw eigen nagels af! De natuurlijke nagels zullen hierdoor ernstig beschadigen en dun worden. Laat uw kunstnagels altijd vakkundig verwijderen door uw nagelstyliste.

Bij zowel korte als lange kunstnagels is het belangrijk om ook goed de onderkanten schoon te maken/houden. Dit is namelijk een broedplaats voor bacteriën. Schoonhouden gaat het makkelijkst met een (oude) tandenborstel en wat tandpasta. Doe dit nooit met een scherp voorwerp, hierdoor kan het hyponichium (aanhechting nagel en huid) beschadigen en is de kans op een infectie aanwezig.

 

 

 

Gebruik voor het verwijderen van nagellak altijd nagellakremover zonder aceton.

Wanneer u de kunstnagel wilt gaan lakken gebruik dan altijd eerst een base coat.

3 tot 5 dagen voordat u uw nagels laat nabehandelen geen nagelriemolie meer gebruiken, dit om te voorkomen dat uw natuurlijke nagels te veel olie opnemen waardoor bij een nabehandeling de kunstnagels niet goed zullen hechten.

U mag uw kunstnagels nooit knippen! Doet u dit wel dan zullen ze  zeker barsten. U kunt ze beter vijlen. Let op dat u dit niet te hardhandig doet, vraag uw nagelstyliste om uitleg.

Laat de nagels na ongeveer 3 a 4 weken nabehandelen. Dit omdat de natuurlijke nagel gewoon doorgroeit. Uiteindelijk zullen de nagels te lang worden en verliest de versteviging zijn kracht waardoor de nagels kunnen afbreken!

Het is belangrijk om te weten dat gel een materiaal is dat 24 uur nodig heeft om volledig uit te harden. Hierdoor is het onverstandig om handelingen uit te voeren waarbij de nagels intensief gebruikt worden. De eerste 24 uur na het zetten van de kunstnagels daarom niet met schoonmaakmiddelen werken, de afwas niet doen zonder handschoenen om lifting te voorkomen. De kunstnagels hebben deze tijd nodig om het uithardingproces/hechting te voltooien.