Visagie

Visagie is het vakgebied  dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Daarnaast kijkt een visagist bij het gebruiken van de make-up naar de kleur die het best past bij het op te maken gezicht. Je kunt op die manier bij iemand een geheel andere stijl creëren. Er zijn veel verschillende stijlen voor bepaalde gelegenheden. 

Je accentueert de natuurlijke schoonheid van de vrouw.

Make-up soorten

Er zijn veel verschillende soorten make-up. Voor elke gelegenheid zijn er keuzes zoals, smokey eyes, dagmake-up, avondmake-up, bruidsmake-up, make-up voor de rijpere huid, feest make-up.

Avond make-up

Een prachtige make-up voor speciale gelegenheden. Hij wordt wat zwaarder aangezet dan een dag make-up en er worden meestal wat opvallendere kleuren gebruikt.

Natuurlijk is make-up erg persoonlijk en zal het worden aangepast aan uw wensen. Ook is het mogelijk om kunstwimpers te laten aanbrengen voor een stralend effect.

Bruids make-up

De belangrijkste dag van uw leven

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er zelf ook graag op uw mooist uitzien. Daarom is het belangrijk om een make-up te zoeken die u juist die bijzondere look geeft.

De proefmake-up

Enkele weken voordat de grote dag is maken we een afspraak voor een proef make-up. De make-up hoeft niet veel te verschillen van de gewone dag make-up. Belangrijk is dat de make-up er goed verzorgd uitziet en aangepast is aan de persoon, de kleding en eventueel het boeket.

Na het aanbrengen van de make-up noteren we welke keuzes wij samen gemaakt hebben. We zullen ook een paar foto’s maken zodat u kunt zien hoe het op een foto eruit komt te zien.  Als u helemaal tevreden bent dan maken we een planning voor de grote dag.

De dag zelf

Op het afgesproken tijdstip komt u langs om er op uw best uit te  zien. We maken ook een paar foto’s van het eindresultaat.

Dag make-up

Een make-up voor overdag is bedoeld om in daglicht te dragen. Dat kan natuurlijk elke denkbare make-up zijn en als we om ons heen kijken dan zien we veel variaties. Meestal wordt met een dag make-up een lichte make-up bedoeld. Een dag make-up in de zomer ziet er anders uit dan in de winter. Op een door de zon gebruind gezicht kun je andere accenten leggen dan op een bleker gezicht.

Gala/ feest make-up

Wanneer u een gala of een andere speciale gelegenheid heeft kunt u mooie gala/feest make-up aanbrengen. 

Make-up voor de rijpere huid

Bij oudere mensen vermindert het vetweefsel, verslappen de spieren, krijgt de huid rimpels en de huid wordt droger. Hier proberen wij rekening mee te houden. Het is belangrijk dat we de storende elementen camoufleren en het mooie van het gezicht naar voren halen. We gaan niet proberen het gezicht erg jong te maken.

Smokey eyes & extreme make-up

Smokey eyes maken uw ogen onweerstaanbaar. Er wordt vooral gebruikt gemaakt van de kleuren zwart, grijs en bruin.

 

Tiener make-up

Hier komt nog info over